ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γραμμένος: “Και το Κλεάνθης Βικελίδης υποψήφιο για έδρα της Εθνικής”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση της Εθνικής ομάδας από το “Γ.Καραϊσκάκης” με το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία για τα μπαράζ, να είναι το τελευταίο που έδωσε εκεί.

«Η εθνική ομάδα θα πρέπει να βγει έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου. Είναι κάτι που θέλει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Τόσα χρόνια κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα να δουν την εθνική ομάδα της χώρας μας. Θα πάμε εκτός Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού υπάρχει γήπεδο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γραμμένος.

Για το ενδεχόμενο η εθνική ομάδα να αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο ή στην Τούμπα, είπε πως: «Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε γι’ αυτό.

Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων. Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης. Πρέπει να είμαστε συμβατοί, στην προκειμένη περίπτωση, με τα κριτήρια της UEFA».  

To Top