Δίχτυα οκτώ μήνες μετά και… “πάμεεεεε” από Αγκάνθο!

Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι εδώ! Χρειάστηκε 190 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό και τη φετινή χρονιά! Έπαιξε ένα μισάωρο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο, έβγαλε το 90λεπτο με τον Παναιτωλικό και «χτύπησε» με το κεφάλι στο 62′ στη Νέα Σμύρνη!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Αγκάθο είχε να σκοράρει οκτώ ολόκληρους μήνες! Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2013, δηλαδή, πριν από οκτώ μήνες! Ο Ισπανός επιθετικός είχε πετύχει δυο γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ στο 2-2 του Κλεάνθης Βικελίδης. Έκτοτε… ουδέν!

Στη Νέα Σμύρνη φάνηκε ότι η ποιότητα του Ισπανού μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη. Φάνηκε ξεκάθαρα όχι μόνο από την εκτέλεση στη φάση του γκολ, αλλά από την κίνηση που κάνει ο Αγκάνθο για να μείνει ολομόναχος στη καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου και να στείλει τη μπάλα στη γωνία του Γιαννακόπουλου για την ισοφάριση.

Μετά το γκολ πανηγύρισε, εδειξε το σήμα αριστερά στη φανέλα, στο μέρος της καρδιάς (που χτυπούσε δυνατά μαζί με χιλιάδες άλλες των φίλων του Άρη) ενώ τα… είπε και στην κάμερα φωνάζοντας: “Πάμεεεεε”! Η επιστροφή με γκολ για τον Αγκάνθο, κράτησε «ζωντανό» τον Άρη στο παιχνίδι και έδωσε τη σκυτάλη στον Ουντότζι για να τελειώσει τη δουλειά!

Τα γκολ του Αγκάνθο φάνηκε και χθες πόσο έλειψαν. Και πόσο πολύτιμα είναι!

To Top