ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δαιμόνιος ο Μπαντιμπανγκά, σπουδαία κίνηση για τον Άρη!»

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, μίλησε για τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τον Μπαντιμπανγκά: «Κατ’ αρχάς όταν ακούω για τον Μπαντιμπανγκά μου έρχεται στο μυαλό το παιχνίδι με τη Μάιντς στη Γερμανία και οι 39 χιλιάδες κόσμου που τον χειροκρότησαν όταν τον έκανα αλλαγή. Είναι ένας καλός παίκτης. Έχει ταχύτητα, είναι καλός και με τη μπάλα και χωρίς τη μπάλα. Καλός στο ένας εναντίον ενός. Είναι ένας δαίμονας. Κυρίως δίνει ασίστ. Δεν σκοράρει τόσο. Παίρνοντας τη μπάλα έχεις κάτι να περιμένεις από αυτόν. Θα μπει στην περιοχή, θα σπάσει τη μπάλα. Είναι δαιμόνιος, ορμητικός, είναι απρόβλεπτος. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις».

Για το τι σημαίνει για τον Άρη ενδεχόμενη απόκτησή του: «Είναι σπουδαία κίνηση. Όχι για τον Άρη, για όποια ομάδα. Είχε, βέβαια, ένα θέμα με τους τραυματισμούς, το οποίο δεν τον άφησε να δείξει τα στοιχεία του σε διάρκεια στον Αστέρα Τρίπολης. Το ίδιο από ότι είδα συνέβη και στην Ομόνοια. Δεν είχε πολλές συμμετοχές. Το είχαμε συζητήσει και στον Αστέρα Τρίπολης. Αφορά το μυοσκελετικό του σύστημα».

Για τον Καράμπελα: «Είναι καλός παίκτης και δίκαια έπαιξε σε καλές ομάδες του εξωτερικού. Δεν ξέρω, βέβαια, σε τι κατάσταση είναι. Εγώ τον θυμάμαι μόνο από τότε που έπαιζε στην Ελλάδα».

To Top