Δεκτή η αίτηση, αναστέλλονται προσωρινά οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης

Δεκτή έγινε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η προσωρινή αίτηση αναστολής των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ που έγινε στο Βελλίδειο στις 26 Φεβρουαρίου. Την αίτηση κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας με την ιδιότητα του μέλους του φορέα.

Το δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να εγκρίνει την προσωρινή διαταγή, στην αίτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με την οποία αναστέλλονται όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

Στις 28 Μαρτίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την μη ισχύ των αποφάσεων της έκτακτης αυτής γενικής συνέλευσης, μέχρι την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Σκόρδας, με την οποία θέλει να πετύχει την τελεσίδικη ακύρωση τους. Η εκδίκαση της συγκεκριμένης αγωγής ορίστηκε για τον Νοέμβριο του 2014.

Με απλά λόγια, η απόφαση αυτή καθιστά αναστέλλει τις αποφάσεις της γ.σ. για την παύση της διοίκησης Σκόρδα και την εντολή για σχηματισμό νέας διοίκησης. Επίσης καθιστά σε αναστολή τις αποφάσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και την απαλλαγή που δόθηκε στο δ.σ. της ΠΑΕ για την περίοδο 2012-13.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να κοινοποιηθεί και στην ΚΜΑ, η οποία απουσίαζε από την διαδικασία, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την αίτηση Σκόρδα.

To Top