ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν έχουν τον Θεό τους, επίδειξη θρασύτητας από Λαμία: Δηλώνουν… προβληματισμένοι για τον διαιτητή με Άρη!

Τελικά δεν έχουν τον Θεό τους! Προβληματισμένοι δηλώνουν στην Λαμία για τον διαιτητή με Άρη, σε μια κραυγαλέα προσπάθεια να προκαταβάλουν τον διαιτητή, την ώρα που έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα, υπέρ της ομάδας της Φθιώτιδας, σε σημείο να ασχολούνται μέχρι και τα ξένα μέσα ενημέρωσης!

Σε μια επίδειξη θρασύτητας “διαρρέουν” το ρεπορτάζ από την Λαμία αναφέρει (άκουσον, άκουσον) ότι “ο ορισμός του διαιτητή, Γιώργου Φουκάκη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη Λαμία. Οι άνθρωποι της ομάδας στέκονται στις καλές σχέσεις που έχει –όπως υποστηρίζουν- με τον Ηρακλή Νύκταρη.

«Είναι γνωστές σε όλους οι σχέσεις του εν λόγω διαιτητή από το Ηράκλειο της Κρήτης με τον συντοπίτη του Ηρακλή Νύκταρη, που έχει ενεργοποιηθεί παραγοντικά στον Αρη διαλαλώντας εδώ και καιρό σε όλους τους τόνους ότι έχει αναλάβει τη διαιτητική προστασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης», τόνιζαν οι άνθρωποι της Λαμίας που έκαναν αναφορές και στον περσινό αγώνα της ομάδας με την Κέρκυρα. «Μακάρι να διαψευστούν οι φόβοι μας για αυτόν τον ορισμό», υποστήριζαν”.

Να κλάψεις ή να γελάσεις; Απίστευτο κι όμως προκλητικό!

To Top