«Δεν με νοιάζουν τα χρήματα»

Το να μιλήσουμε για την αγωνιστική αξία του Γιούριτσα Βράνιες είναι μάλλον περιττό. Ουσιαστικά για τον παίκτη μιλάει η ίδια η πορεία του. Ένας ποδοσφαιριστής, όπως ο Γιούριτσα Βράνιες με 175 συμμετοχές σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα πρωταθλήματα του κόσμου, τη γερμανική Μπουντεσλίγκα και σε ομάδες όπως οι Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη, Βέρντερ Βρέμης.

Ο Κροάτης , 26 φορές διεθνής, αποτελεί την ένατη και τελευταία χρονικά μεταγραφή του Άρη, κλείνοντας ουσιαστικά στο… παρά ένα, όμως αυτή ίσως να αποτελέσει και την πιο ουσιαστική.

 Είναι δεδομένο πως οι «κίτρινοι» μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτήν την εξέλιξη και αυτό διότι ο έμπειρος μέσος έγινε κάτοικος του «Κλ. Βικελίδης» με μηδαμινές απολαβές. Και όταν λέμε μηδαμινές το εννοούμε. Όπως αποκαλύφθηκε και από ανθρώπους της ΠΑΕ ο Βράνιες θα αμείβεται με μοναδική απολαβή τον μηνιαίο μισθό που απαιτείται. Δηλαδή η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 10.000 ευρώ για όλο το χρόνο! Ενώ θα του παραχωρηθούν σπίτι και αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει τον… κρυφό άσο στο μανίκι του Σάκη Τσιώλη, αρκεί βέβαια να μην τον επηρεάσει η αγωνιστική του απραξία, αφού και ποιότητα διαθέτει και παραστάσεις μεγάλες.

Να σημειωθεί πάντως  πως παρότι τον τελευταίο χρόνο στη Βέρντερ αποτελούσε ξένο σώμα, είχε προσωπικό γυμναστή ώστε να μη χάσει τη φυσική του κατάσταση, δείγμα της επαγγελματικής φιλοσοφίας που τον διέπει.

Ο Κροάτης λοιπόν ήρθε με όρεξη στη Θεσσαλονίκη για ποδόσφαιρο και ο Άρης ελπίζει να εκμεταλλευτεί όλες αυτές τις συγκυρίες ώστε να βρει έναν ποδοσφαιριστή, πραγματικό ηγέτη στο γήπεδο.

To Top