Διακριτικά για το… γνωστό δίδυμο

Μετά και την τελευταία εξέλιξη και τον οριστικό υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας επανήλθε άμεσα στο προσκήνιο το θέμα των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι από αυτές τις δύο ομάδες. Σε ότι αφορά τον Άρη είναι γνωστό πως εδώ και καιρό παρακολουθεί διακριτικά τις περιπτώσεις των Καλιφά Σανκαρέ και Χαβιέ Ούμπιντες. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως και οι δύο παίκτες αποτελούν διακαείς πόθοι του Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο είχαν άριστη συνεργασία πέρυσι έχοντας κοινή θητεία στην ομάδα του Βόλου.
Πάντως για την ώρα όλα είναι ρευστά, μιας και για να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι πρέπει να βγει συγκεκριμένη απόφαση από την ΕΠΟ, η οποία θα τους θέτει και με τη… βούλα ως άνεργους. Να σημειωθεί πάντως πως ο Σανκαρέ είχε καταθέσει προσφυγή εδώ και πολλές μέρες για μείωση προσωπικότητας.
Είναι αλήθεια πως αν τελικά οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήσουν το δικαίωμα ελεύθερης μεταγραφής, ο Άρης δεν θα… παίζει μόνος του, μιας και υπάρχουν ουκ ολίγοι μνηστήρες. Ομολογουμένως πρόκειται για μία πολύπλοκη περίπτωση, η οποία σίγουρα θα είχε ξεκαθαρίσει αν ίσως βρισκόμασταν σε άλλη χώρα…

To Top