ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαρτολίνι: Διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ο Άρης, όλα τα δεδομένα…

Ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι ήδη έχει ήδη προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Το χάσμα με τον Αργεντινό αμυντικό δείχνει αγεφύρωτο και οι πιθανότητες να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας εκμηδενίζονται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι σημαντικά. 

Εφόσον, μάλιστα, σήμερα δεν υπάρξει αποτέλεσμα στην προσπάθεια που θα γίνει να μεταπειστεί ο παίκτης, να αποσύρει την προσφυγή και να παραμείνει στον Ηρακλή, τότε θα ανοίξει οριστικά την πόρτα της εξόδου.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, καθώς έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να διαπιστώσει το κατά πόσο εφικτό είναι να τον αποκτήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την “Αrena Press” τις τελευταίες μέρες υπήρξαν και ανεπίσημες επαφές με ιθύνοντες της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, μόλις ενημερώθηκαν ότι κατέθεσε προσφυγή κατά του Ηρακλή για να μείνει ελεύθερος.

 

Τον έμπειρο στόπερ έχουν ήδη προσεγγίσει ομάδες από την Σούπερ Λίγκα, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” ποντάρουν τόσο στο ότι πέρα από την αξιόλογη οικονομική πρόταση που θα του καταθέσουν του δίνουν τόσο τη δυνατότητα παραμονής στη Θεσσαλονίκη, όσο και της προοπτικής του χρόνου να αγωνίζεται και πάλι στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου.

 

 

To Top