ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δικαστικό… θρίλερ για το Νέο Ρύσιο, αγωνία και εγρήγορση Άρη και φιλάθλων

Ο Άρης «καίγεται» για την εκκαθάριση, θέλει να ολοκληρώσει τη διαδικασία όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα, την στιγμή που ο κόσμος του γίνεται μάρτυρας και πάλι ενός νέου δικαστικού… θρίλερ ανάμεσα στον σύλλογο και τον Λάμπρο Σκόρδα.

Συγκεκριμένα, για σήμερα το πρωί έχει οριστεί να εκδικαστεί από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση του υπ’ αριθμόν 1, περιουσιακού στοιχείου της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο. Ο πρώην πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας με αίτησή του έχει ζητήσει να οριστεί ως τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού το ποσό των 3.500.000 ευρώ, ενώ ο επίσημος Άρης έχει κάνει «παρέμβαση» ζητώντας να ξεκινήσει από τις 300.000 ευρώ, προκειμένου να «τρέξει» πιο γρήγορα η εκκαθάριση και με την έναρξη της νέας περιόδου να είναι όλα έτοιμα για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Ο Άρης Μαστρογιάννης, νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρου Καρυπίδη, ζήτησε και πήρε άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο, παρά την αποχή των δικηγόρων. Χθες τόνιζε μάλιστα με βεβαιότητα, ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι των εξελίξεων.

Από την άλλη, η πλευρά Σκόρδα είναι φανερό ότι επιθυμεί να καθυστερήσει η υπόθεση και δεν θέλει να γίνει το δικαστήριο, “πατώντας” πάνω στην πολυήμερη αποχή των δικηγόρων και το γεγονός ότι δεν έχει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης. Ο συνήγορος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί δίκη σήμερα, από τη στιγμή που δεν έχει άδεια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με δηλώσεις του, ο πρόεδρος των δικηγόρων Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης επισήμανε ότι από την στιγμή που έχει πάρει άδεια ο Άρης Μαστρογιάννης από την Αθήνα, το δικαστήριο μπορεί να γίνει κανονικά (έστω και ερήμην), ενώ την ίδια ώρα, ο Super 3 με κάλεσμά του, ζήτησε την μαζική παρουσία του κόσμου σήμερα το πρωί (10π.μ.) στα δικαστήρια.

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες όπου αναμένεται να διεξαχθεί ένα ακόμη νομικό… θρίλερ.

To Top