Δικαστικό… “πινγκ πονγκ”! Αίτηση ακυρότητας της γ.σ. της ΚΜΑ από την ΠΑΕ!

Όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια το δικαστικό σίριαλ στον Άρη. Πριν από τις 18 Μαρτίου, όταν και ορίστηκε η τακτική δικάσιμος για την αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης της ΠΑΕ (η προσωρινή διαταγή απορρίφθηκε από το Ειρηνοδικείο), θα υπάρξει και νέο επεισόδιο.

Την Παρασκευή θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο η αίτηση ακυρότητας της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ που έγινε στο Βελλίδειο στις 26 Φεβρουαρίου.

Την αίτηση κατέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, χαρακτηρίζει για συγκεκριμένους λόγους παράνομη και παράτυπη τη γενική συνέλευση και ζητάει να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που πήρε το σώμα. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση Σκόρδα δεν είχε παραβρεθεί στο Βελλίδειο, χαρακτηρίζοντας παράνομη την γ.σ., η οποία έδωσε στη συνέχεια εντολή για την αλλαγή διοίκησης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέχεια της παραίτησης του αντιπροέδρου της ΚΜΑ Κώστα Γεωργιάδη, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην γίνονται εκτελεστές από εδώ και πέρα όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του φορέα μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Το δικαστικό “πινγκ πονγκ” συνεχίζεται!

To Top