ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διούδης: To ποσοστό που αξιώνει η Μπριζ, ρίχνει στο τραπέζι το ενδεχόμενο δανεισμού!

Η αποχώρηση του Σωκράτη Διούδη, φαντάζει βέβαιη, από τη στιγμή που το επιθυμεί και εφόσον συνεχίσει να το επιθυμεί ο ίδιος.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως το πως θα αποχωρήσει. Η πώληση έμοιαζε αρχικά δεδομένη, ωστόσο, οι όποιες προτάσεις έχουν καταφθάσει μάλλον δεν έχουν ικανοποιήσει και τόσο τους “κιτρινόμαυρους”.

Στην ΠΑΕ εξετάζουν τις τελευταίες ώρες, έντονα, το δεύτερο ενδεχόμενο, αυτό του δανεισμού, καθώς δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα μπορέσει να ικανοποιήσει οικονομικά τους “κιτρινόμαυρους”, που ως γνωστόν θα πρέπει να καταβάλλουν χρήματα(το 35%) και στην Κλαμπ Μπριζ  από την πώληση του 24χρονου τερματοφύλακα.

Δεν αποκλείεται, να επιλέξουν να τον παραχωρήσουν δανεικό, ώστε να τον έχουν στη διάθεσή τους από την επόμενη χρονιά, εάν και εφόσον επιτευχθεί η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, καθώς θα έχει απομείνει ένας ακόμα χρόνος συμβολαίου.

Και σε αυτό το ενδεχόμενο, του δανεισμού, ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς βρίσκεται σε “ανοιχτή γραμμή” με τους “κιτρινόμαυρους”.

Το σίγουρο είναι πως ο Σωκράτης Διούδης, θα αποχωρήσει μόνο αν το επιθυμεί ο ίδιος και η οικονομική πρόταση συμφέρει οικονομικά τον Άρη. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα παραμείνει στον σύλλογο, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή…

 

To Top