ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπλό μέτωπο Άρη για την δικαίωση στις… καθυστερήσεις: Νομική αντίδραση, ο κόσμος στις επάλξεις!

Ο Άρης στις… καθυστερήσεις και ενώ επί 100 μέρες δεν έγινε κανένα βήμα μπροστά, επιχειρεί να καταφέρει ότι δεν κατάφερε το προηγούμενο διάστημα.

Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά θα εξαντληθούν μετά από μια ένα διάστημα υποσχέσεων και φρούδων ελπίδων που εγκλώβισαν τον σύλλογο στη μεγαλύτερη δίνη που έχει γνωρίσει από την ημέρα της ίδρυσης του.

Μετά τη χθεσινή απόφαση της γενικής συνέλευσης η οικογένεια Καλαϊτζίδη, υπό το βάρος της παταγώδους αποτυχίας της (και ενώ είχε τη γενικότερη ανοχή) αποτελεί παρελθόν… Ο Άρης μέσω του Ερασιτέχνη, του κόσμου του, αλλά και παραγόντων που θα επιχειρήσουν να συνδράμουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες, σχηματίζει ένα διπλό μέτωπο, μήπως και σώσει την παρτίδα…

Να κάνει αυτό που δεν έκανε μήνες τώρα η προηγούμενη διοικητικά τάξη πραγμάτων, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Το διπλό αυτό μέτωπο έχει να κάνει:

1. Με τις νομικές ενέργειες που θα φέρουν την ανατροπή της σκανδαλώδους απόφασης από την ΕΠΟ και θα δικαιώσουν τον Άρη, δίνοντας του οξυγόνο την ύστατη στιγμή. Ήδη ο ΑΣ Άρης με τον Χρήστο Γρόλλιο και τη νομική συνδρομή της ομάδας των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης θα δρομολογήσουν από σήμερα τις επόμενες κινήσεις προς την ΕΠΟ, με κυρίαρχο ζήτημα την αναψηλάφηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

2. Τις αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος οργανωμένος και μη είναι αποφασισμένος να φωνάξει υπέρ του δικαίου του Άρη. Ήδη χθες τόσο με ανακοινώσεις, όσο και με το κλείσιμο τη Εγνατίας στο ύψος της Βούλγαρη στάλθηκε ένα πρώτο μήνυμα για τη “δικαίωση του Άρη”. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, μέχρι τέλους.

Το θλιβερό είναι ότι ο κόσμος για μια ακόμη φορά βγαίνει στους δρόμους για να καλύψει τη διοικητική ανυπαρξία των παραγόντων του, που παρουσίαζαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες…

Σημεία των καιρών… Το ζητούμενο είναι ο Άρης να δικαιωθεί, να προλάβει να αγωνιστεί στη Football League, αλλά και να καταφέρει να ενισχυθεί, ώστε να είναι έτοιμος να περάσει από την κατηγορία, επιστρέφοντας στη Σούπερ λίγκα. Αποστολή κάθε άλλο, παρά εύκολη…

To Top