ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είδαν… Άρη στην Καρδίτσα

Μπορεί το πρώτο ματς της σεζόν για την Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι αυτό κόντρα στη Λαμία, όμως, την Τρίτη (25/10) οι Φθιώτες είδαν Άρη.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ από την Καρδίτσα:

“Το παιχνίδι του με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο ήταν τηλεοπτικό (όπως όλα στον συγκεκριμένο θεσμό) και έτσι ο Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να αναλύσει τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν οι Καρδιτσιώτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ποιο ήταν το πρώτο συμπέρασμα που βγήκε; Επιβεβαιώθηκε φυσικά ότι ο Άρης είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα με αρκετές λύσεις μεσοεπιθετικά και παίκτες που μπορούν να κρίνουν ένα ματς όπως ο Μιλούνοβιτς. Ωστόσο, αμυντικά εντοπίστηκαν αδυναμίες πάνω στις οποίες θα επιχειρήσει χτυπήσει η ΑΣΑ.

Όσο για την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία, έγινε δίτερμα, αλλά σε αυτό ο Μάγγος δεν φανέρωσε τα πλάνα του μπερδεύοντας τους ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος φαίνεται να έχει καταλήξει στους δέκα και ψάχνεται για τον τερματοφύλακα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τετράδα στην άμυνα κλείδωσε και θα έχει πέντε παίκτες στο κέντρο. Παρεμπιπτόντως, τέθηκε στη διάθεσή του και ο Φέτσης έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Έτσι το απουσιολόγιο πλέον στην Αναγέννηση είναι λευκό”.

To Top