ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εβδομάδα… αναζητήσεων! Στόπερ και φορ οι θέσεις που χρίζουν ενίσχυσης…

Μία εβδομάδα συνεχής αναζήτησης στο μεταγραφικό “παζάρι” για την εύρεση αξιόλογων επιλογών θα είναι αυτή που ήδη από σήμερα διανύουμε. Την Τετάρτη (31/8 ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην αγορά των ελευθέρων.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Αλλωστε, θεωρείται δεδομένο, πως θα υπάρξει παράταση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στόχος του Θοδωρή Καρυπίδη και του Νίκου Αναστόπουλου, είναι να καταλήξουν στους παίκτες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν επί της ουσίας το κέντρο της άμυνας, αλλά και την κορυφή της επίθεσης του Άρη.

Ειδικότερα, η απόκτηση ενός στόπερ, φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή επιτακτική. Οι επιλογές είναι λίγες για μία τόσο νευραλγική θέση, γεγονός που αναγκάζει τους “κιτρινόμαυρους” να κινηθούν ακόμα για την απόκτηση δύο παικτών.

Παράλληλα, κινήσεις γίνονται και για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Ένα κορμί, ψηλό, δυνατό με έφεση στο σκοράρισμα, ώστε να πλαισιώσει όπως πρέπει τους Ίλιτς και Καπνίδη.

To Top