Εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης! Σε αναμονή τώρα των… επενδυτών-βουνό!!! (photos)

Μια σημαντική είδηση φέρνει η σημερινή μέρα, την παραμονή της εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ εγκρίθηκε και η ΚΜΑ δημοσίευεσε τα σχετικά έγγραφα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας! Ο δρόμος είναι και με… σφραγίδα ανοιχτός πια!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Με κάθε τυπικότητα εγκρίθηκε η περιβόητη ΑΜΚ στην ΠΑΕ Άρης, όπως αποδεικνύουν και τα έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κοινωνία Μελών. Ουσιαστικά αποτελεί την επίσημη έγκριση των 7 εκατομμυρίων, σε μια αύξηση που ξεκίνησε να “τρέχει” από τις 5 Ιουλίου (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό έγγραφο) και αποτελεί την δικαίωση των ανθρώπων του φορέα, για τις προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο καιρό και τις δημόσιες διαβεβαιώσεις τους, ότι το θέμα προχωράει κανονικά, παρά τις περί αντιθέτου φήμες.

Ουσιαστικά και τυπικά, αποδεικνύεται επίσης, ότι ο δρόμος για οποιοδήποτε επενδυτή… βουνό ή τέλος πάντων, όποιον επιθυμεί πραγματικά να επενδύσει στην ΠΑΕ Άρης, είναι ανοιχτός, αφού κατέρρευσε κάθε δικαιολογία με την… σφραγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας! Ιδού η Ρόδος, λοιπόν.

Πρέπει να σημειωθεί ακόμη, ότι η συγκεκριμένη αύξηση αποτελεί κι ένα ισχυρό ατού της ΠΑΕ κατά την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής στο άρθρο 99. Μέχρι αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για να διευκρινίσει όρους και λεπτομέρειες της αύξησης.

Αυτά είναι τα σχετικά έγγραφα της έγκρισης:


To Top