ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εντολή ΠΑΕ και ΑΣ Άρης σε Μαλάτο για την υπόθεση της 3ης θέσης

Το θέμα των όποιων πιθανοτήτων υπάρχουν για να ανέβει ο Άρης μέσω της 3ης θέσης θα εξαντλήσει η ΠΑΕ Άρης, όπως διαφάνηκε εμμέσως πλην σαφώς και από την γραπτή δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη.

“Ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναλαμβάνω την ευθύνη και δεσμεύομαι να τοποθετηθώ δημόσια το αμέσως επόμενο διάστημα. Τώρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, διότι υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη και μας αφορούν άμεσα. Λίγη υπομονή” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη δήλωση που έκανε σήμερα το απόγευμα.

Ήδη όπως παραδέχθηκε ο Ανδρέας Μαλάτος στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Οι Αντίζηλοι” με τους Γιώργο Τότσικα και Κώστα Οικονομίδη στο Yellow Radio, του δόθηκε ήδη εντολή από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Άρη, προκειμένου να διερευνήσει νομικά την υπόθεση της 3ης θέσης της Football League και εάν υπάρχουν πιθανότητες να ανέβουν οι κιτρινόμαυροι, εφόσον κάποια ομάδα της Σούπερ λίγκας δεν μπορέσει να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας.

Μάλιστα είπε ότι σε πρώτη ανάγνωση ο Άρης είναι η ομάδα που πρέπει να ανέβει στην Σούπερ λίγκα ως 3ος, από τη στιγμή που επικυρωθεί η βαθμολογία και υποβιβαστούν αγωνιστικά οι Βέροια, Λεβαδειακός και ο Ηρακλής δεν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

To Top