“Επίθεση” φιλίας Κούγια στην οικογένεια του Άρη! Γεύμα με Κάλεν και τηλεφώνημα στον Ντίμη!

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε… επίθεση φιλίας στην οικογένεια του Άρη! Στο πλαίσιο των επαφών του για την ΠΑΕ Αρης σήμερα το μεσημέρι συνέφαγε με τον Χρήστο Κάλεν που στις αρχές της δεκαετίας του ’80 διατέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ.

Το ραντεβού «κλείστηκε» δια μέσω δημοσιογράφου που έχει σχέσεις και με τις δύο πλευρές και ήταν παρών στη συνάντηση. Το περιεχόμενο σαφώς και ήταν ο Αρης, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο  Κάλεν που πλησιάζει πλέον τα 80 χρόνια ζωής υποσχέθηκε μόνο ηθική στήριξη στην προσπάθεια δηλώνοντας ότι αδυνατεί να συνεισφέρει οικονομικά.

Ο ποινικολόγος επιφυλάχτηκε να απαντήσει καθώς ακόμη βρίσκεται σε διερευνητικό επίπεδο. Πάντως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Κούγιας με παρόμοια ραντεβού επιχειρεί περισσότερο να αποκτήσει ερείσματα στην οικογένεια του Αρη παρά να βρει οικονομικούς αιμοδότες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια στιγμή μεταξύ τύρου και αχλαδιού κλήθηκε και ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες απάντησε ότι θα προσέλθει στο γεύμα!

To Top