ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιβεβαιώνει στο PRESSARIS ο Καλί: “Μιλάω με τον Άρη…”

Η θωράκιση του κέντρου της «κιτρινόμαυρης» άμυνας με την απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου αμυντικού, αποτελεί προτεραιότητα για τους Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανό. Στη λίστα των δύο ανδρών, ξεχωρίζει το όνομα του Σιρίλ Καλί, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο Άρης προς το πρόσωπό του.

Ο Γάλλο στόπερ, που έχει λύσει τη συνεργασία του με την Βέροια, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» με τον Άρη να τον έχει πλησιάσει, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο PRESSARIS. «Είναι αλήθεια ότι είμαι σε συζητήσεις με τον Άρη. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα να παίξω στην ομάδα τη νέα χρονιά. Αν δεν υπήρχε θα το διέψευδα κατηγορηματικά», τόνισε αρχικά ο 33χρονος αμυντικός ερωτώμενος για αν όντως έχει συζητήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

Εν συνεχεία, για το αν έχει ενημερωθεί περί νεότερης επαφής τις επόμενες μέρες, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του, επεσήμανε ότι: «Ακόμα περιμένω. Λογικά θα ξεκαθαρίσει σύντομα γιατί απ΄ότι ξέρω την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις. Βρίσκομαι στις Σέρρες, δεν έχω φύγει, οπότε θα περιμένω. Αν συμφωνήσουμε θα πρέπει να έρθω Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Αναφορικά με ενδεχόμενες άλλες προτάσεις που πιθανόν να έχει στα χέρια του και αν αυτές προέρχονται από την Ελλάδα, αρκέστηκε να πει: «Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μία καριέρα σε μία συγκεκριμένη χώρα να δοκιμάσει την τύχη του αλλού, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Μέχρι στιγμής, απλά εξετάζω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου».

To Top