Επικοινωνία με Football League – “Πρωτάθλημα με 20 ομάδες και μπαράζ εάν προκύψουν κενά” η θέση των κίτρινων

Το πρώτο βήμα έγινε. Η συνάντηση με την αθλητική ηγεσία της χώρας, είχε περισσότερο συμβολικό μήνυμα, για τη τήρηση της νομιμότητας και το επόμενο έχει να κάνει με την ουσία της εφαρμογής συγκεκριμένων ενεργειών.

Το μπαλάκι αυτή τη στιγμή είναι στην Football League και την ΕΠΟ, οι οποίες θα αποφασίσουν και θα “τρέξουν” τις όποιες εξελίξεις. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έγινε χθες μια πρώτη επικοινωνία με τον Σπύρο Καλογιάννη για το θέμα αυτό, μια και είναι δεδομένες οι κινήσεις του Άρη προς την πλευρά της λίγκας που ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν.

Η θέση των κίτρινων μέσα σε ένα έντονο παρασκήνιο πιέσεων ακόμη και για 18 ομάδες ήταν συγκεκριμένη: “Βάσει της προκήρυξης το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει με 20 ομάδες”, ενώ τονίζεται ότι είναι γνωστό (όχι πάντως με επίσημο έγγραφο) ότι ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου θα παίξουν στη Γ’ εθνική.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι θα υπάρξουν οι συγκεκριμένες… διαρροές και προκύψουν θέσεις πρέπει να καλυφθούν από την χαμηλότερη κατηγορία και εφόσον είναι λιγότερες από τις 4 θέσεις των ομίλων θα γίνουν μπαράζ. 

Αυτά τονίστηκαν σε αυτήν την επικοινωνία με τον επικεφαλής της Football Legue, με τον Άρη να βρίσκεται στη φάση της αναμονής.

To Top