ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστολή Γκάλη στην ΠΑΕ Άρης: “Ναι, θα είμαι παρών με την Μπόκα”

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι παρών στο «δαχτυλίδι της φωτιάς Νο2», στο μεγάλο παιχνίδι του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς!

Ο “γκάνγκστερ” απάντησε στην επιστολή της ΠΑΕ Άρης με επιστολή (!) στην οποία έκανε γνωστό ότι αποδέχεται την πρόσκληση για την παρουσία και την βράβευσή του και θα είναι κι αυτός παρών στην μεγάλη γιορτή!

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες να έχουν στο πλευρό τους στη μεγάλη γιορτή με την Μπόκα Τζούνιορς στις 27 Σεπτεμβρίου τον θρύλο του συλλόγου, Νίκο Γκάλη!

Την προσπάθεια είχε αναλάβει ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι τελευταίες πληροφορίες ότι ο «γκάνγκστερ» είναι θετικός για να δώσει το παρών στη μεγάλη φιέστα, επιβεβαιώθηκαν με αποκορύφωμα την επιστολή που έστειλε ο ίδιος στην Αλκμήνης. 

O Γκάλης ένιωσε την σημασία της δικής του παρουσίας και ετοιμάζεται να ανταποδώσει την μεγάλη αγάπη που εισπράττει από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας!

Μια παρουσία, η οποία αν μη τι άλλο, θα αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να βρεθεί ο κάθε Αρειανός στο γήπεδο, προκειμένου να αποθεώσει τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, που πριν από λίγες μέρες βίωσε την ύψιστη διάκριση για κάθε μπασκετμπολίστα, την είσοδό του στο Hall Of Fame!

To Top