ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή στη δράση, με στόχο το “διπλό”στους Αμπελόκηπους (PRESSARIS – LIVE, 15:00)

Επιτέλους… μπάλα, για τους παίκτες του Άρη, που αντιμετωπίζουν σήμερα στις 15:00 στους Αμπελόκηπους τον τοπικό Ηρακλή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά από τις δύο συνεχόμενες μεταθέσεις της 21ης αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν την 17η φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα και 8η μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, αν και αυτή τη φορά η απόσταση δεν θυμίζει… εκτός έδρας ματς.

Μοναδικοί απόντες απο τη σημερινή αναμέτρηση ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης, που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Πασχάλης Μελισσάς, που έμεινε εκτός προληπτικά ώστε να κξεκουραστεί καθώς ταλαιπωρήθηκε καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από μία ίωση.

Αντίθετα, ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον αμφίβολο μέχρι χθες Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από την αρχής της αναμέτρησης. Θα μείνει στον πάγκο και θα αγωνιστεί μόνο αν οι συνθήκες του αγώνα το επιβάλλουν.

H αποστολή για το σημερινό ματς: Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Σαμαράς, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Καλογέρης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος, Μαζουλουξής.

To Top