ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επταμελές με τρεις υπό παραίτηση – Ερωτηματικά και για το μνημόνιο

Η γνωστοποίηση των νέων νομικών περιπετειών του Ερασιτέχνη σε ότι αφορά τον ορισμό της νέας διοίκησης καταδεικνύει την ανάγκη να υπάρχει γενικότερη ενεργοποίηση γύρω από τον ΑΣ Άρης και μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών του συλλόγου, ενόψει μάλιστα των σημαντικών αποφάσεων που αναμένονται τον Μάιο, με το δεδομένο ότι η ποδοσφαιρική ομάδα θα καταφέρει την άνοδο της.

Όπως σημειώθηκε και σε άλλο ρεπορτάζ, αν και, αρχικά, υπήρχε η ενημέρωση πως είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστεί νέο δ.σ. στις 5 Μαρτίου και να «ξεπεραστούν» οι παραιτήσεις των Τσούλια, Ταουξίδη, τελικά, η Ειρηνοδίκης που δίκασε την υπόθεση ορισμού νέας διοίκησης, αποφάσισε πως δεν συντρέχει λόγος έκδοσης τέτοιας απόφασης, παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο και παρέτεινε τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από το δεκαμελές συμβούλιο συνεχίζουν τα επτά μέλη (υπάρχουν οι παραιτήσεις Ταουξίδη, Τσούλια, Πλαγάκου, για τον οποίο δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι και γραπτή), ενώ από αυτά οι τρεις διοικούντες είναι υπό παραίτηση: Χριστοφορίδης, Κοκκώνης (έχουν αναλάβει επαγγελματικά την υπόθεση της εκκαθάρισης από την οικογένεια Καλαϊτζίδη και κατά δήλωση τους είναι ασυμβίβαστη η παραμονή του στο δ.σ.) και ο Αγγελούσης, λόγω φόρτου εργασίας.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι ο πρόεδρος Οικονόμου και οι Αναστασίου, Ανδρεάδης, Ιωάννου.

Την ίδια ώρα, προκύπτουν ερωτηματικά για το εάν από την παραπάνω διοίκηση έχουν υπογράψει όλα τα μέλη τα πρακτικά έγκρισης του μνημονίου με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, μετά την προφορική απόφαση που υπήρξε στη συνεδρίαση. Όπως είναι γνωστό, για να ισχύει μια απόφαση απαιτεί τις υπογραφές όλων των μελών του δ.σ.

To Top