ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ερασιτέχνης: “Ο ΑΡΗΣ είναι ΕΔΩ”!

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Άρης αναφέρεται στις εργασίες της χθεσινής γενικής συνέλευσης, τονίζοντας: “Ο ΑΡΗΣ είναι ΕΔΩ”!

Αναλυτικά:

Σε μία, κατά γενική ομολογία, άρτια σε οργάνωση έκτακτη γενική συνέλευση, τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ έλαβαν τις αποφάσεις τους για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ.

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη χθες η έκτακτη γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, η πολυπληθέστερη των τελευταίων ετών.

Τα μέλη του Συλλόγου, αφού άκουσαν τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του  Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ,  κ. Γιάννη Ψηφίδη όσο και του εφόρου και επενδυτή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Θεόδωρου Καρυπίδη αλλά και του νομικού κ. Χρήστου Γρόλλιου, αντάλλαξαν απόψεις σε μία σύντομη αλλά ουσιαστική και ήρεμη συζήτηση.

Με ομόφωνη απόφαση τους, τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ παραιτήθηκαν από τα δικαιώματα στην υπό εκκαθάριση Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και εν συνεχεία ψήφισαν για τον καθορισμό του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε επικρατέστερη την πρόταση του Θεόδωρου Καρυπίδη για 1,2 εκατομμύρια ευρώ μετοχικό κεφάλαιο με 156 ψήφους σε σύνολο 198, έναντι 34 ψήφων για 5 εκατομμύρια ευρώ, επτά  ψήφων για 2,5 εκατομμύρια ευρώ και μίας ψήφου για 360.000 ευρώ.

Κρίσιμο για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, ο οποίος ως γνωστόν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης δεσμεύτηκε να ενισχύσει το ταμείο του με 300.000 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση.

Η συνέλευση επικύρωσε ακολούθως την πενταμελή επιτροπή η οποία είναι επιφορτισμένη να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ και απαρτίζεται από τους κ.κ. Γιώργο Χατζή, Ηλία Κουσουνάδη, Νίκο Αγραφιώτη, Σίμο Ορφανίδη και Παναγιώτη Μαστροθύμιο.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν χθες στην κρίσιμη αυτη έκτακτη γενική συνέλευση για τη συμβολή τους στην επιστροφή του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ στα μεγάλα σαλόνια.

 

To Top