ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζυμώσεις… θρίλερ Καρυπίδη-Μαρινόπουλου στο “Μεγάλη Βρετανία”

Παράλληλα με την αποστολή του να οδηγήσει τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται εν μέσω επιχειρηματικών ζυμώσεων που αφορούν τον ίδιο και τις εταιρίες του.

Ήδη υπάρχουν σημερινά δημοσιεύματα από την Αθήνα (ntokoumenta.gr) για: “συνάντηση… θρίλερ που ξεκίνησε χθες σε ένα δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας (Μεγάλη Βρετανία) ανάμεσα στον επιτελείο του  Καρυπίδη και το αντίστοιχο του Μαρινόπουλου, όπου υπήρξαν διαπραγματεύσεις για ανοιχτά θέματα, όπως είναι δίκες ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά και επιταγές εκατομμυρίων που είναι στον αέρα…”.

 

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “Μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 28ης Απριλίου οι συζητήσεις συνεχίζονταν και πότε έβγαινε μαύρος, πότε ασπρος καπνός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά διαστήματα οι δυο πλευρές κόντευαν να φτάσουν στα χέρια και φωνές ακούγονταν απ’ έξω”.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον Καρυπίδη και δημοσιεύει το σάιτ ntokoumenta.gr θα υπάρξει μπαράζ αποκαλύψεων για τις οικονομικές σχέσεις των δυο πλευρών…

 

To Top