ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αναγνώριση του Ούγκο Σόουζα και η αποθέωσή του από τον Νέτο! (photo)

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και πέρα από την καλή τους απόδοση, επιδεικνύουν απαράμιλλο πάθος και πειθαρχία.

Ο λόγος για τον Ούγκο Σόουζα, ο οποίος παρότι μόλις 4 μήνες στην ομάδα, είναι από τους καλύτερους παίκτες των “κιτρινόμαυρων”, σταθερός και με διάθεση να προσφέρει, λες και αγωνίζεται χρόνια με τα “κιτρινόμαυρα”.

Η αξία του Πορτογάλου στόπερ έχει αναγνωριστεί, αν και στην αρχή η καχυποψία για το κατά πόσο θα μπορούσε να προσφέρει ήταν τεράστια και όχι άδικα μια και προερχόταν από αγωνιστική απραξία δέκα μηνών.

Έδειξε ότι δουλεύει πολύ, ότι είναι αφοσιωμένος στον στόχο, κερδίζοντας την αναγνώριση του κόσμου του Άρη, αλλά και την συμπαικτών του.

Σε φωτογραφία του στα social media με μήνυμα προς τον Θεό, ο Ντάρσι Νέτο, εκ των πιο έμπειρων παικτών του Άρη, του τόνισε με νόημα: “Μακάρι να είχαμε κι άλλους σαν κι εσένα, όλα τα καλά θα σου επιστραφούν”.

Στο μήνυμά του ο Ίβηρας αμυντικός έγραφε: “Θεέ μου, αν σήμερα χάσω την ελπίδα μου, σε παρακαλώ θύμισέ μου, ότι τα σχέδιά σου είναι καλύτερα από το όνειρό μου”.

 

To Top