ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανεξίτηλη αγάπη του Μαργαρίτη Σχοινά για τον Άρη και η συνάντηση με το PRESSARIS! (photo)

Το όνομά του μόνο άγνωστο δεν είναι στην ευρύτερη οικογένεια του Άρη. Έχει αναλάβει εδώ και λίγα χρόνια την ενημέρωση των δημοσιογράφων για λογαριασμό της Κομισιόν και του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Ο λόγος για τον Μαργαρίτη Σχοινά, με καταγωγή από την Χαλκιδική, ο οποίος δηλώνει φανατικός… Αρειανός!

Εκτός από τη θέση του επικεφαλής εκπροσώπου Τύπου, την οποία διατηρεί, ανέλαβε και τη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή στη Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η αγάπη του για τον Άρη, ανεξίτηλη, φρόντισε να την επιβεβαιώσει στo PRESSARIS, τονίζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει ο σύλλογος στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τον συναντήσαμε στην παραλία Θεσσαλονίκης, όπου απολάμβανε την Παρασκευή το μεσημέρι τον καφέ του, μαζί με την σύζυγό του. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις γιορτινές αυτές μέρες, πριν επιστρέψει και πάλι στης Βρυξέλλες, όπου διαμένει και μόνιμα.

Το χαμόγελο του στο άκουσμα της λέξης Άρης, ενδεικτικό της αγάπης που τρέφει για τον σύλλογο, από μικρό παιδί.

Τελευταία φορά που παρακολούθησε αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» δια ζώσης, ήταν πριν από ένα χρόνο σχεδόν, όταν και είδε την αγαπημένη του ομάδα να επικρατεί με 1-0 του Πανσερραϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

To Top