ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η βαθμολογική διαφορά “βάζει στο τραπέζι” τις… μεταγραφές!

Ο Άρης είναι στο +9 λίγο πριν τελειώσει το 2015, έχει αποκτήσει μια σχετική διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου στον οποίο συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική.

Η διαφορά αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός πως το σημερινό ρόστερ (πάντα) έχει δυνατότητες βελτίωσης, βάζει στο τραπέζι το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Το σημείο κλειδί είναι εάν οι κινήσεις που θα γίνουν να έχουν την προοπτική της… Σούπερ λίγκας, με τη διάθεση το καλοκαίρι να υπάρχει ένας ισχυρός κορμός ενόψει της Football League.

Τόσο οι διοικούντες, όσο και ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζουν ότι μπορούν να γίνουν κινήσεις που να “κλειδώσουν” το ρόστερ της φετινής χρονιάς και την ομαλή μετάβαση στην ανώτερη κατηγορία, αλλά κυρίως θέλουν να στρέψουν το βλέμμα τους σε πιο μακρινούς στόχους.

Από τις 20 Δεκεμβρίου, οπότε ο Αρης δίνει το τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο 2015, κόντρα στον Εβρο Σουφλίου, μέχρι τις 17 Ιανουαρίου που επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του (υπάρχει το ρεπό της 10ης Ιανουαρίου), μεσολαβεί ένας ολόκληρος μήνας τον οποίο οι κιτρινόμαυροι μπορούν να κινηθούν ανάλογα και να κάνουν πιο συγκεκριμένες τις σκέψεις τους.

To Top