ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δικαίωση του Άρη με… 3-0 για τα δελτία και το ατού που “ξεκλείδωσε” τη δικαστική νίκη

Με ψήφους 3-0 ο Άρης πέτυχε την έκδοση των δελτίων των Τάτου, Τσουμάνη, Ρόβα και Χαριτωνίδη! Υπάρχουν νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως σημειώσαμε από την πρώτη στιγμή, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν την δικαίωσή τους, στο αίτημά τους για έκδοση των παραπάνω δελτίων. Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τετάρτη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι αυτή η δικαίωση έγινε με ψήφους 3-0!

Διαβάστε περισσότερα:

“Οι νομικοί Αργύρης Λίβας, Μανώλης Αλαφραγκής πέτυχαν ό,τι δεν είχε καταφέρει ο Άρης σε πρώτο βαθμό και έτσι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Η απόφαση αυτή, μάλιστα, δημιουργεί δεδικασμένο, αφού η έδρα πείστηκε πως οι προαναφερθέντες δεν έχασαν την επαγγελματική τους ιδιότητα, επειδή την προηγούμενη χρονιά έπαιζαν σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Εξάλλου, το άρθρο 6 του Κανονισμού Ιδιότητας Μεταγραφών αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει, κατά τη διάρκεια αλλά πριν το τέλος μίας μεταγραφικής περιόδου μπορεί να εγγραφεί εκτός των ως άνω χρονικών περιόδων… ». Δεν διευκρινίζεται πουθενά, δηλαδή, η μεταγραφική περίοδος συγκεκριμένης σεζόν, όπου ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να έχει μείνει ελεύθερος.

«Κλειδί» της δικαστικής νίκης του Άρη ήταν τα συμβόλαια που εμφάνισαν οι «κίτρινοι» και τα οποία αποδεικνύουν ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν δεσμευμένοι με την ΠΑΕ από τις 25 Ιουλίου, άρα δεν λογίζονταν ως ερασιτέχνες…”

To Top