ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εντολή στα χαφ από τον Σπανό και τα πρώτα θετικά δείγματα…

Η νίκη του Άρη, χθες, στα Τρίκαλα προήλθε από το κερδισμένο πέναλτι του Χουσείν Μουμίν, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο 30χρονος μέσος των “κιτρινόμαυρων” ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του προπονητή του, Δημήτρη Σπανού, ο οποίος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ζητάει από τους χαφ του να πατούν στο αντίπαλο “κουτί”. Τόσο για να υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές επιλογές όταν η ανάπτυξη γίνεται από τα πλάγια, όσο και για να δημιουργούν ακόμα και οι ίδιοι κινδύνους.

Εικόνα, που πέρσι ελάχιστοι παίκτες που αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή του Άρη, μπόρεσαν να έχουν. Ο Χουσείν Μουμίν, έδειξε ότι διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και αντίληψη για κάτι τέτοιο, προσθέτοντας μία ακόμα καλή εμφάνιση στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις των “κιτρινόμαυρων”.

Εξαιρετική ήταν, παράλληλα και η παρουσία του Μπράνισλβ Νίκιτς. Ο Βόσνιος, στο πλευρό του Μουμίν, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, όντας πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, δίνοντας και κερδίζοντας πολλές μονομαχίες.

To Top