Η… εξομολόγηση του Βράνιες

Είναι η τελευταία μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου για τον Άρη. Ο Γιούριτσα Βράνιες, ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό όνομα με σημαντικά διαπιστευτήρια στους αγωνιστικούς χώρους δεν κρύβει τη μεγάλη του διάθεση να επιστρέψει… δριμύτερος, αποδεικνύοντας ότι έχει ακόμη να δώσει αγωνιστικά και κυρίως ότι θα είναι μια μεταγραφή με υψηλή… απόδοση.
 
Ο Κροάτης μέσος πριν φύγει για τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα για τη Βρέμη προκειμένου να τακτοποιήσει τα πράγματά του, ώστε να έρθει την Πέμπτη για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, τόσο στις δηλώσεις του, όσο και από τα όσα είπε στους ανθρώπους του Άρη έδειξε αποφασισμένος να φωνάξει δυναμικά παρών στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.
 
«Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Άρης! Επιστρέφω την Πέμπτη και ανυπομονώ να ενταχθώ αμέσως στις προπονήσεις της νέας μου ομάδας και να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο συνδρομητικό κανάλι, ενώ νωρίτερα είχε… εξομολογηθεί στους ιθύνοντες της ομάδας ότι: «Προτίμησα τον Άρη από άλλες ομάδες του εξωτερικού, γιατί πιστεύω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω. Ήρθα για να παίξω την μπάλα που ξέρω και να θυμίζω τον καλό Γιούριτσα. Θα με θυμηθείτε τον… Μάιο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

 

 

To Top