ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξομολόγηση του Νέτο σε ανύποπτο χρόνο: “Έμαθα από τα νεανικά λάθη μου, δεν θα τα ξανακάνω”

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο επέστρεψε στον Άρη, την φανέλα του οποίου θα φοράει για τα επόμενα δυο χρόνια… Ο ίδιος είχε ρίξει πολλές φορές, “γέφυρες” επιστροφής, δηλώνοντας τόσο στα μέσα ενημέρωσης, όσο και στις συζητήσεις του με φιλάθλους του Άρη, ότι είναι ανοιχτός στο να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

«Για μένα αυτήν τη στιγμή τα χρήματα είναι το τελευταίο. Θέλω πολύ να βρεθώ μπροστά στον κόσμο του Άρη για να πάμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει» έλεγε στις 10 Ιουλίου ο ίδιος, ενώ είχε τότε εξομολογηθεί σε εκείνο τον… ανύποπτο χρόνο ανοιχτά ότι: “έμαθα από τα νεανικά λάθη μου… Από εκείνα που έκανα όταν ήμουν πιο νέος και μπορεί να δημιούργησαν μια ανάλογη εικόνα. Έχω ωριμάσει και δεν θα τα κάνω”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS μάλιστα, Καρυπίδης και Νέτο τα είχαν βρει σε όλα και απέμενε το “πράσινο φως” από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος ήθελε να διασφαλίσει ότι ο Βραζιλιάνος θα δώσει τον καλύτερο εαυτό. Προφανώς ο Νέτο “έπεισε” και τον “αλενατόρε”, με πιο δυνατό επιχείρημα την περσινή εικόνα που είχε στη Βέροια και απομένει πλέον να είναι μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες που θα ηγηθούν την επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία.

To Top