ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Κυζερίδη στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της… ζωής του! (photo)

O Νίκος Κυζερίδης επέστρεψε μετά από μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη που ουσιαστικά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στην πόλη όπου γνώρισε μεγάλες χαρές φορώντας τη φανέλα του Άρη, αλλά και βίωσε μεγάλες περιπέτειες μετά από όλα έγιναν σε οικονομικό επίπεδο στον σύλλογο.

Ο 44χρονος πρώην αρχηγός του Άρη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη γιατί αυτή η πόλη, αλλά και η οικογένεια του Άρη, δεν ξεχνάει. Επέστρεψε για το παιχνίδι της… ζωής του, για το φιλικό των βετεράνων του Άρη με αυτούς της ΑΕΛ (θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα), προκειμένου να μπει ένα ακόμη λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια ενίσχυσης του για τον “Γολγοθά” που βιώνει.

Ο Κυζερίδης έχει προσβληθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες. Ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία, όπου δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, αυτόν της ίδιας του της επιβίωσης, τη στιγμή που εκκρεμεί δικαστική απόφαση προκειμένου να αποζημιωθεί μέσω του ελληνικού κράτους για τα χρήματα που απώλεσε ως παίκτης από την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 44.

Μαχητής ο ίδιος δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Είπε θα παλέψει και θα παλέψει. Όπως είπε πρόσφατα και στον “Arena fm” “έχω πλέον χιλιάδες αγγέλους να με φυλάνε…”. Γιατί ξέρει ότι δεν “παίζει” πια μόνος.

Η οικογένεια του Άρη έδειξε αντανακλαστικά τις τελευταίες μέρες μετά την κινητοποίηση που έγινε μέσω των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης, αλλά και των υπόλοιπων ΜΜΕ, μετά την συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του ίδιου στο “Metrosport fm” με πρωτοβουλία της Σοφίας Αλατζά.

Η τελευταία ήταν παρούσα πριν από λίγο στην άφιξη του Κυζερίδη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί και η ίδια (χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook).

Ο Κυζερίδης αναμένεται να είναι παρών στο παιχνίδι του Άρη με τον Φιλώτα την Κυριακή και τη Δευτέρα να παίξει έστω και για συμβολικούς λόγους κάποια λεπτά με τη φανέλα της ομάδας στο φιλικό, τα έσοδα από το οποίο θα δοθεί ως εφόδιο στη μάχη που δίνει για τη ζωή.

Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί…

 

To Top