ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΠΟ όρισε το ματς Κυπέλλου του Πανελευσινιακού, ενώ εκκρεμούν δύο εκδικάσεις εις βάρος του!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όρισε το ματς του Πανελευσινιακού με τα Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι οι «σταχυοφόροι» έχουν ακόμη δύο ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις!

Συγκεκριμένα, αναμένεται από μέρα σε μέρα η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την καταγγελία της διοίκησης της Ζακύνθου, που αφορά τη μετοχική σύνθεση του Πανελευσινιακού. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη υπόθεση που παραμένει… ανοιχτή. Και αυτό, διότι την Τετάρτη αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση που έχουν κάνει οι νησιώτες κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Football League.

Η Ζάκυνθος διεκδικεί με τις δύο παραπάνω δικαστικές διαμάχες τη δικαίωσή της, η οποία θα της επιτρέψει να πάρει τη θέση του Πανελευσινιακού και να αγωνιστεί αυτή αντί των «σταχυοφόρων» στη Football League.

Μέσα σε όλα αυτά, πάντως, υπάρχει και ο ορισμός της πρώτης αγωνιστικής από τη Football League. Η διοργανώτρια αρχή υποστηρίζει πως ο λόγος που όρισε κανονικά το παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας ήταν ότι η ΕΠΟ επέτρεψε να διεξαχθεί η αναμέτρηση της ομάδας της Ελευσίνας με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας, ρίχνοντας ουσιαστικά το… φταίξιμο στην ομοσπονδία!

Πηγή: sport-fm.gr

To Top