ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μιλούνοβιτς: Μέχρι στιγμής, αξιοποιεί τις ευκαιρίες…

Άλλαξε συμπεριφορά, δείχνει διάθεση, προσπαθεί για το καλύτερο, θέτοντας εαυτόν εξ΄ολοκλήρου στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού…

Το καλοκαιρινό σίριαλ με τον Λούκα Μιλούνοβιτς έλαβε οριστικό τέλος. Ο Σέρβος παρέμεινε στον Άρη, δέχθηκε εν τέλει τη μείωση των αποδοχών του για την φετινή χρονιά και πλέον στα χέρια του έχει εδω και λίγο καιρό μία δεύτερη ευκαιρία. Την οποία πρέπει να αξιοποιήσει, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της συμπεριφοράς του το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

Ο Σέρβος χρησιμοποιήθηκε και χθες, στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας,ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Άρη στο β΄μέρος και επισφράγισε την εμφάνισή του με ένα εξαιρετικό γκολ, το δεύτερο στα μέχρι στιγμής φιλικά ματς που έχει αγωνιστεί, καθώς προηγήθηκε εκείνο κόντρα στην Βέροια.

Είναι γεγονός πως δείχνει μεγάλη διάθεση να τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα ο Δημήτρης Σπανός, καθώς ξέρει πως αν καταφέρει να τον πείσει θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του, διότι ο προπονητής του Άρη, έχει ξεκαθαρίσει ενώπιον όλων, πως θα παίζουν μόνο όσοι είναι έτοιμοι, χωρίς να στέκεται σε ονόματα και συμβόλαια.

Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, με τον προπονητή του, να προμηνύει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια, εφόσον συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό…

To Top