ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ικανοποίηση, τα συμπεράσματα και η… δέσμευση του Σπανού

Η εικόνα του Άρη στο χθεσινό πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, σαφέστατα και άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρη Σπανό.

Ο 48χρονος κόουτς, αναγνωρίζει ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, δεν τους επιτρέπει στο να επαναπαύονται, ζητώντας τους καθημερινά να δίνουν το… κάτι παραπάνω. Μακροπρόθεσμα, θα τους βγει σε καλό και το γνωρίζει.

Η χθεσινή αναμέτρηση, σαφέστατα και είχε μεγάλες απαιτήσεις. Άλλωστε, αντίπαλος ήταν μία ομάδα που έχει σχεδόν ένα μήνα προπονήσεων παραπάνω από τον Άρη στις πλάτες της, ενώ σε λιγότερο από μία εβδομάδα, θα παίξει και το πρώτο της επίσημο ματς για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Γίνεται επομένως αντιληπτό, ότι οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, σε μεγάλο βαθμό, αντεπεξήλθαν του επιπέδου δυσκολίας, όντας ακόμα ανέτοιμοι.

“Το έχω ξαναπεί, η ομάδα 10 με 12 ημέρες πριν την πρεμιέρα θα είναι έτοιμη. Στον Αρη είναι δύσκολα  τα πράγματα ως προς το ότι ο προπονητής του Αρη θα πρέπει να προσέχει τα πάντα. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλοι την σεβόμαστε, όλοι βλέπουμε το μεγαλείο της και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της”, τόνισε χθες ο Αιγιώτης κόουτς, ερωτώμενος για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα.

Το πρόγραμμα του είναι σαφέστατο, προκαθορισμένο και μέχρι στιγμής, βαδίζει όπως ο ίδιος περίμενε. Αυτό που περίμενε να δει κόντρα στον Παναιτωλικό το είδε. Αυτό που μένει πλέον, είναι να διορθώσει το επόμενο διάστημα τις αδυναμίες και να τηρήσει την.. δέσμευσή του. Ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος πριν την πρεμιέρα. Χρόνος και διάθεση υπάρχουν…

To Top