ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μπαρτσελόνα μηνύει τον Νεϊμάρ και αξιώνει αποζημίωση εκατομμυρίων

Mόνο… βελούδινο δεν είναι το “διαζύγιο” του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές ακολουθούν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια, ωστόσο η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν το τελευταίο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Προ ημερών, ο 25χρονος τα “έχωσε” στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα αξίζει κάτι καλύτερο και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος”.

Οι “μπλαουγκράνα” πέρασαν την Τρίτη (22/8) στην αντεπίθεση και μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησαν ότι πρόκειται να μηνύσουν τον διεθνή επιθετικό για παραβίαση όρων του συμβολαίου που έχουν να κάνουν με την ανανέωση της συνεργασίας τους τον Μάρτιο.

Ο σύλλογος ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε για το Παρίσι και έσπασε συμβόλαιο που έληγε στις 30 Ιουνίου 2021, δεν δικαιούται το πριμ της υπογραφής, το οποίο πρέπει να επιστραφεί στους Καταλανούς. Το πριμ αυτό ανέρχεται σε 8.500.000 ευρώ, με την Μπαρτσελόνα να αξιώνει και νόμιμο τόκο 10%, με συνέπεια το συνολικό ποσό που ζητά να φτάνει τα 9.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σύλλογος έχει αποστείλει ήδη στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωση ότι προχώρησε σε μήνυση εναντίον του Νεϊμάρ σε δικαστήριο της Βαρκελόνης.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν αναλάβει την καταβολή του ποσού, τότε ζητάει τα χρήματα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

To Top