ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η περίπτωση Αβραάμ και οι δυσκολίες

Η περίπτωση Αβραάμ Παπαδόπουλου απασχολεί και πάλι τον Άρη, αλλά υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες. Ο Άρης βρίσκεται πάντα στην αναζήτηση ενός στόπερ, τη στιγμή που η αγορά, τη χρονική περίοδο που διανύουμε, είναι περιορισμένη και μοιραία τα περιθώρια είναι στενά.

Ωστόσο, στην Αλκμήνης  έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση υποψήφιων στόχων και εξ’ αυτών φέρεται πως είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στην Ασία και κυκλοφορεί… ελεύθερος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να έχουν στη λίστα τους για τον Ιανουάριο τον έμπειρο στόπερ, ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κάποια διερευνητική επαφή μαζί του και το θέμα να μην μείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Για τον έμπειρο αμυντικό, είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες ομάδες (υπάρχουν σενάρια για Ολυμπιακό), χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, πέρα από μία από την Ασία, την οποία δεν εξετάζει και με τόση «θέρμη».

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης αρέσει σε Νίκο Αναστόπουλου-Θοδωρή Καρυπίδη και εφόσον ο δεύτερος είναι διατεθειμένος να επιχειρήσει μία κίνηση βάζοντας το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη για την απόκτηση ενός αμυντικού-ηγέτη, ο Άρης θα επιχειρήσει να πλησιάσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και να του εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του.

To Top