ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η περίπτωση Πλατέλλα, ο χρόνος και η επιθυμία Καρυπίδη

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Άρη, έδειξε με τις πράξεις του τις τελευταίες μέρες, Βαγγέλης Πλατέλλας…

Ο 28χρονος εξτρέμ, έμεινε χθες και τυπικά ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με τον Άρη να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Έχει την δυνατότητα, πλέον, να τον αποκτήσει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά δίχως να υπερβεί οικονομικά, τα φετινά στάνταρ των “κιτρινόμαυρων” κάτι που έχει διαμηνύσει και στον ίδιο τον παίκτη.

Από την πλευρά του ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής, πέρα από την επιθυμία του να παίξει στον Άρη, την οποία και εκφράζει έντονα στο στενό του περιβάλλον, φέρεται να έχει μειώσει κατά 20.000 ευρώ τις απαιτήσεις του, από τις 100.000 που αρχικά ζητούσε για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του. Εκεί όπου παρατηρήθηκε και η μόνη διαφορά μέχρι στιγμής, στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Από τον Άρη περιμένουν κι άλλη μείωση, ώστε να κινηθούν για την απόκτησή του, καθώς δεν θέλουν να “ξεφύγουν” οικονομικά για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μία θέση, που ήδη υπάρχει πληρότητα στους “κιτρινόμαυρους”. Γενικότερα, όμως, αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τον Θοδωρή Καρυπίδη, που θέλει έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να φέρει παίκτες που θα κάνουν… γκελ.

To Top