ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα

O Δημήτρης Σαχινίδης γράφει για την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται και αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά για τον ποδοσφαιρικό Άρη.
Αναλυτικά:
 
Η πιο μεγάλη ώρα λοιπόν έφτασε για όλους μας και πρέπει άπαντες με συντονισμένες όσο και μεθοδικές κινήσεις να απαιτήσουμε αυτό που μας αναλογεί, καθώς από τη στιγμή που το δίκιο είναι ολοφάνερα με το μέρος της αγαπημένης μας ομάδας θα ήταν το λιγότερο αφελές να μην παλέψουμε ώστε να το διεκδικήσουμε. 
Από τη Δευτέρα λοιπόν μπαίνουμε σε μια πολύ κομβική εβδομάδα και θα πρέπει έστω και προσωρινά να παραμερίσουμε τις εμπάθειες ή τις συμπάθειες που μπορεί να έχουμε και αφού σταθούμε στο πλευρό του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας να δώσουμε μια τίμια μάχη που δε θα έχει καμία σχέση με όλες τις προηγούμενες αφού έχουμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο που όλοι ανεξαιρέτως πλην ελαχίστων θλιβερών εξαιρέσεων φυσικά παραδέχονται κι αναγνωρίζουν ότι ο Άρης έπεσε θύμα της περιβόητης εξυγίανσης στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας βάλουμε λοιπόν στην άκρη ότι μπορεί να μας κάνει να διαφωνούμε, ας γεφυρώσουμε τις όποιες αντιθέσεις μπορεί να υπάρχουν κι ας απαιτήσουμε με ένα στόμα το αυτονόητο.
Βέβαια για να έχουν ένα ουσιαστικό  αντίκρισμα όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω θα πρέπει πρώτιστα η διοίκηση της Π.Α.Ε. προεξάρχοντος του Θόδωρου Καρυπίδη να κινητοποιηθεί με μοναδικό γνώμονα να προασπίσει και να διασφαλίσει το έννομο συμφέρον της ομάδας, καθώς πέρα από το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει τον Άρη να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο μια ώρα αρχίτερα, παράλληλα θα καταφέρει να εξαγνιστεί και με τον πλέον εμφατικό μάλιστα τρόπο για τα όποια λάθη έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν, λάθη που στέρησαν από την ομάδα την απευθείας άνοδο και την έκαναν να την επιδιώκει δια της πλαγίας νόμιμης ωστόσο οδού.
Από εκεί και πέρα επειδή έχω διαπιστώσει ότι μια μερίδα των φίλων της ομάδος έχει τις δικές της ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο που επέλεξαν οι κιτρινόμαυροι ώστε να φτάσουν στην λεωφόρο της δικαίωσης το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα κατά το παρελθόν που ενώ τα αιτήματα της ήταν απολύτως δίκαια παρόλα αυτά κάποιοι φρόντισαν να τα καταπνίξουν με τον πλέον θλιβερό δυστυχώς όμως όχι και πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα τρόπο.
Δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει αυτή η ιστορία, όμως το μόνο που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι πως έχουμε στα χέρια μας μια χρυσή ευκαιρία η οποία επιβάλλεται να αξιοποιηθεί από όλους τους φορείς του Άρη με τον κατάλληλο τρόπο
To Top