ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ρεάλ στον τελικό, μαδριλένικη υπόθεση το Τσάμπιονς Λιγκ! (photos + video)

Η Ρεάλ νίκησε με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Champions League την συμπολίτισσά της, Ατλέτικο, για δεύτερη φορά τα 3 τελευταία χρόνια. Το “χρυσό” αυτογκόλ ο Φερνάντο.

Για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια ο τελικός του Champions League θα έχει ομάδες από τη Μαδρίτη, καθώς η Ρεάλ νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο “Σαν Σίρο” του Μιλάνο στις 28 Μαΐου.

Χάρη σε αυτογκόλ του Φερνάντο οι “μερένγκες” επικράτησαν των “πολιτών” στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, ενώ θυμίζουμε πως ο πρώτος ημιτελικός στην Αγγλία είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Αυτός θα είναι ο 14ος τελικός για την Ρεάλ, η οποία στους 13 προηγούμενους έχει κατακτήσει 10 τρόπαια, ενώ η Ατλέτικο είναι η δεύτερη ομάδα που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μετά την Ρεμς (1956 και 1959).

"FBL-EUR-C1-REALMADRID-MAN CITY" "Real Madrid v Manchester City FC - UEFA Champions League Semi Final: Second Leg" "FBL-EUR-C1-REALMADRID-MAN CITY"

Πρόκειται φυσικά για τον πρώτο “εμφύλιο” που εμφανίζεται σε τελικό για δεύτερη φορά, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι η τρίτη φορά που μέσα σε μία τριετία έχουμε το ίδιο ζευγάρι σε τελικό. Μίλαν – Λίβερπουλ το 2005 και το 2007, Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009 και το 2011.

Αγωνιστικά, οι Κρόος και Μόντριτς έκαναν εξαιρετική δουλειά στο κέντρο, έτσι δεν φάνηκε η απουσία του Καζεμίρο, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Ντανιέλ Καρβαχάλ.

Για την Σίτι, ο Γιαγιά Τουρέ ξεκίνησε, αλλά ήταν ανέτοιμος, πολύ κακή εμφάνιση έκανε ο Ντε Μπράινε που “ξύπνησε” μετά το 80′, ο Αγκουέρο απείλησε για πρώτη φορά στο 89′, ενώ εμφανώς επηρέασε τους Άγγλους ο τραυματισμός του Κομπανί στα πρώτα λεπτά.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (67′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ, Χεσέ Ροντρίγκεθ (58′ Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί (10′ Μανγκαλά), Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ (61′ Στέρλινγκ), Χεσούς Νάβας (69′ Ιχεανάτσο), Ντε Μπράινε, Αγκουέρο.

ChpSfSVXAAA9smL

To Top