ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της Μπουντεσλίγκα

Στη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας σκοπεύουν να καταφύγουν από το ξεκίνημα κιόλας της νέας χρονιάς οι διοικήσεις της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB) και της αντίστοιχης λίγκας (DFL).

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πρόκειται να κάνουν το πρώτο τεστ των βίντεο από την πρώτη αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο (27-28/8).

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του βίντεο που θα βοηθά τις αποφάσεις των διαιτητών στις επίμαχες φάσεις, θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η νομοθεσία που έχει θεσπίσει η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιτρέπει τη χρήση του βίντεο σε τέσσερις περιπτώσεις: φάσεις των γκολ, πέναλτι, αποβολές και καταστάσεις που αφορούν την ευθύνη των παικτών σε φάσεις για κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Πηγή: novasports.gr

To Top