ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Η ώρα της μεγάλης ανατροπής”

O Δημήτρης Σαχινίδης σχολιάζει την επικαιρότητα του ποδοσφαιρικού Άρη και μοιράζεται τις σκέψεις του με τους φίλους αναγνώστες του PRESSARIS.

Αναλυτικά:

Μετά κι από το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα της αγαπημένης μας ομάδας όταν μάλιστα αυτό έχει έρθει και με τόσο εντυπωσιακό όσο και αποστομοτικό τρόπο νομίζω ότι τα πράγματα τουλάχιστον σε ότι αφορά το αγωνιστικό έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε ένα συγκεκριμένο αυλάκι που μας δίνει το δικαίωμα να θεωρήσουμε από τώρα ότι ο Άρης θα χάσει την άνοδο μόνο αν εγκληματήσει σε βάρος του εαυτού του όσο πρόωρο κι αν ακούγεται αυτό.
Από δω και πέρα λοιπόν είναι η ώρα του κόσμου να κάνει την δική του μεγάλη οπαδική ανατροπή και να στηρίξει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο πηγαίνοντας με μαζικό τρόπο στο γήπεδο ξεκινώντας από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου 25/11 κόντρα στην Παναχαϊκή.
Έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν ότι το γήπεδο είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση του καθενός, μιας και ο εκάστοτε άνθρωπος αντιλαμβάνεται όπως αυτός επιθυμεί το αν και κατά πόσο είναι χρήσιμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται, ασχέτως αν φέτος μοιάζει να είναι πιο ουσιαστική από κάθε άλλη χρονιά. Όμως πρέπει να αντιληφθούμε άπαντες μηδενός εξαιρουμένου πώς στο οριακό σταυροδρόμι που βαδίζουμε δεν περισσεύει κανένας και το γεγονός αυτό από μόνο του αν μη τι άλλο κάθε άλλο παρά μας επιτρέπει να αδρανήσουμε.
Το συγκεκριμένο άρθρο δε συντάχθηκε με σκοπό να γεμίσει ενοχικές τάσεις τον μέσο Αρειανό που μέχρι τώρα δεν είχε το κουράγιο όντας ψυχολογικά κουρασμένος να ακολουθήσει. Θα ήταν όμως χαρά μου εάν οι συγκεκριμένες γραμμές καταφέρουν να επηρεάσουν θετικά έστω και έναν φίλο της ομάδος που μέχρι σήμερα αισθάνεται μέσα του διχασμένος και αναποφάσιστος.
Η παρουσία του κόσμου στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για το μέλλον της ομάδας, μια παρακαταθήκη ακόμα που αφήσαμε στις επόμενες γενιές, η συσπείρωση όμως γύρω από την ομάδα στον μαραθώνιο της Φούτμπολ λιγκ είναι το πυροβόλο όπλο που αν το κρατήσουμε στα χέρια μας χρησιμοποιώντας το με τον σωστό τρόπο θα σπείρει τον φόβο και τον πανικό στον εκάστοτε επίδοξο καλοθελητή που έχει στόχο να επενδύσει στην μιζέρια και την καταστροφή, δύο δηλητήρια που εδώ και χρόνια έχουν εμποτίσει τη σάρκα του συλλόγου και ήρθε επιτέλους η ώρα να τα αποβάλουμε από το πετσί μας.

 

To Top