ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα χρόνου η έλευση ξένου φορ για τον Άρη, όλα τα δεδομένα…

Τις… κεραίες του προς το εξωτερικό έχει στρέψει ο Άρης για να καλύψει το κενό στην επίθεση μετά το “διαζύγιο” με τον Μπράνα Ίλιτς.

Ο Παύλος Μυροφορίδης έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτησή του και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει καταλήξει στον “εκλεκτό” ώστε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου να είναι στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να είναι “παρών” στην “πρώτη” για τη νέα χρονιά.

Μέχρι στιγμής οι επιλαχόντες είναι αρκετοί, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η χώρα προέλευσης του ποδοσφαιριστή ή το αν έχει από το παρελθόν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Επί της ουσίας αναζητείται ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά και μαζί με τους Διαμαντόπουλο και Καπνίδη θα “κλειδώσει” την τριάδα των φορ. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, όμως, οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα επιχειρήσουν την μεγάλη οικονομική υπέρβαση, όπως έγινε πέρσι με τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Το σίγουρο είναι, πως μετά από το “πράσινο φως” του Θοδωρή Καρυπίδη και τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Σπανού, η αναζήτηση θα επικεντρωθεί εκτός συνόρων.

To Top