Ιστορικό… ραντεβού για την εκκαθάριση

Η σημερινή μέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει την ευκαιρία στον Άρη να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στον κομμάτι της εξυγίανσης.

Το… ιστορικό ραντεβού είναι στις 10 το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της καταχρεωμένης ΠΑΕ Άρης και η απόφαση για την εκκαθάρισή της.

Η “αυτοτιμωρία” του κιτρινόμαυρου συλλόγου με τον εκούσιο υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική περνάει… υποχρεωτικά από τον δρόμο της εκκαθάρισης και της απαλλαγής από τα χρέη και παρά τις σημαντικές καθυστερήσεις που υπήρξαν μέχρι τώρα, από σήμερα αναμένεται να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της “επόμενης μέρας”.

Την απόφαση για την λύση της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να πάρει η πλειοψηφία των μετόχων: ΑΣ (με την υπογραφή του προέδρου Τάσου Οικονόμου) και ΚΜΑ (με την υπογραφή του προέδρου Άγγελου Μισιρλή), οι οποίοι επί της ουσίας θα εκτελέσουν την απόφαση της γενικής συνέλευσης του περασμένου Αυγούστου.

Ήδη στα χέρια των ανθρώπων του ΑΣ είναι και πληρεξούσια από τους μικρομετόχους, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και στη συνέχεια οι δυο εκκαθαριστές (Κλεώπας, Σενέμης) να “τρέξουν” τις εξελίξεις.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι δικηγόροι που θα σηκώσουν το βάρος της εκκαθάρισης, τη στιγμή που υπάρχει η κρούση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος για να συνδράμουν και οι νομικοί Ανδρέας Μαλάτος και Γιώργος Σφυρής.

To Top