ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθορίζει εξελίξεις σε τέσσερα “ανοιχτά” θέματα η άφιξη Καρυπίδη …

Η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις και να διευθετήσει πολλά από τα «ανοιχτά» μέτωπα, του τελευταίου διαστήματος.

Πρώτο και κύριο το θέμα του προπονητή, έπειτα του «ξεσκαρταρίσματος» του ρόστερ και καταληκτικά των επικείμενων μεταγραφικών κινήσεων, καθώς στο… περίμενε βρίσκονται ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Όσον αφορά το υπάρχον δυναμικό, Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης, θα θέσουν επί τάπητος τα 21 εν ενεργεία συμβόλαια με τα οποία, τουλάχιστον και για την επόμενη χρονιά δεσμεύεται η ΠΑΕ. «Λύθηκε» μόνο αυτό του Πίτου Γκαρσία, ενώ εκκρεμούν οι διαπραγματεύσεις με τους Νίκο Καράμπελα-Σταθη Ταυλαρίδη που ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται.

Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται υπό διερεύνηση,  καθώς για να επισημοποιηθούν τα «διαζύγια» με όσους δεν θα βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα του νέου προπονητή, θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις, εξοφλήσεις δεδουλευμένων και πιθανότατα αποζημιώσεων.

Εκτός των αγωνιστικών θεμάτων, τα οποία βρίσκονται ψηλά στην «ατζέντα», εξελίξεις και μάλιστα οριστικές πρόκειται να υπάρξουν και στο σκέλος της αδειοδότησης. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ άναψε «κόκκινο» στον Άρη, που έχει το δικαίωμα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (19/7) να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων. Διαδικασία που αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα από σήμερα, προκειμένου έστω και σε δεύτερο βαθμό η ΠΑΕ να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής και να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες έως και… αυτοκαταστροφικές εκπλήξεις, με περιορισμούς μεταγραφών που θα θέσουν σε ξεκάθαρο κίνδυνο την άνοδο.

 

To Top