Και επίσημα στήριξη σε Σούλη με εισήγηση Φοιρού!

Η προπονητολογία έκλεισε και… επίσημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΠΑΕ Άρης, όπου εκφράστηκε από το στόμα του Λάμπρου Σκόρδα η στήριξη στον Σούλη Παπαδόπουλου, με τη σημείωση ότι υπήρξε και σχετική εισήγηση του Φοιρού.

Ο πρόεδρος της διοίκησης της ΠΑΕ μπορεί να είπε μεν ότι δεν συζητήθηκε το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά είναι γεγονός ότι το θέμα της παραμονής του Σούλη “έπεσε στο τραπέζι”. Όπως μάλιστα παραδέχθηκε και ο ίδιος συζήτησε το θέμα αυτό και με τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ Γιώργο Φοιρό (εάν δεν υπήρχε θέμα γιατί το… συζήτησε;), αλλά ο τελευταίος ήταν κατά οποιασδήποτε αλλαγής προπονητή αυτήν τη στιγμή.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης θα πορευτεί στα επόμενα παιχνίδια με τον Παπαδόπουλο. Όπως τόνισε και ο Σκόρδας: “Πιστεύουμε στον προπονητή μας, γιατί πολλοί εμφανίζουν ότι υπάρχει θέμα. Να σημειώσουμε ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα στο διοικητικό συμβούλιο. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον κ. Φοιρό, τον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος ερωτηθείς για το αν πρέπει να αντικαταστήσουμε τον προπονητή, είπε πως μια αλλαγή δεν έχει να προσφέρει τίποτα, θα την αποδυναμώσει και πως ο προπονητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του”.

To Top