ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και επίσημα στις 20 Ιουλίου ο πλειστηριασμός του Νέου Ρύσιου, “μάχη” με τον χρόνο για τον Άρη

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα το πρωί η πληροφορία για την διεξαγωγή του πλειστηριασμού του Νέου Ρυσίου στις 20 Ιουλίου, όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το PRESSARIS.

Tο νομικό επιτελείο του ΙΚΑ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες -μετά από έγγραφη «ενόχληση» της ΓΓΑ- και ζήτησε να οριστεί πλειστηριασμός το συντομότερο δυνατό. Τελικά σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ο επίσημος Άρης ότι ορίστηκε η διεξαγωγή του και η ημερομηνία θα είναι η 20η Ιουλίου.

Το δεύτερο θετικό της ιστορίας είναι ότι ορίστηκε τιμή εκκίνησης στα 600.000 ευρώ, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Αγραφιώτης.

Υπενθυμίζουμε, ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης είχε ορίσει τιμή πώλησης των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου στο 1.200.000 ευρώ,αλλά πρόκειται για παράλληλη δράση, σε σχέση με τον πλειστηριασμό.

Σίγουρα, ο Άρης συνεχίζει να δίνει μια δύσκολη μάχη με τον χρόνο (έχει ήδη χαθεί πολύτιμος), ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης, τη στιγμή πάντως, που υπάρχουν προφορικές δεσμεύσεις από τον Σταύρο Κοντονή(κατά δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη), ότι ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί, οι κιτρινόμαυροι θα αγωνίζονται κανονικά στη Φούτμπολ λιγκ.

To Top