ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρυπίδης: Πληρώνει τις οφειλές και αφήνει τη Βέροια στον Βρύζα μέχρι να την πουλήσει

Την Πέμπτη (26/5) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης της Βέροιας για την ανάκληση της άδειας. Η θετική έκβαση της υπόθεσης είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Ημαθίας, οι νομικοί της οποίας επισημαίνουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και η ΠΑΕ θα είναι αδειοδοτημένη τη νέα σεζόν.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεσή του είναι να αφοσιωθεί στον Άρη και να αποχωρήσει από τη Βέροια. Ήδη έχει δρομολογήσει την πώληση του πακέτου των μετοχών της, προκειμένου να μπει στους κιτρινόμαυρους.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Βέροια, αναφέρουν ότι θα αναλάβει ισχυρό ρόλο ο Ζήσης Βρύζας, με την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι όσες οφειλές υπάρχουν από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε θα τακτοποιηθούν.

Ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκαθαρίζει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει στην ομάδα της Ημαθίας (έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο) και ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα αποχωρήσει είναι αν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν επιθυμεί την παραμονή του και ενώ φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από την κυπριακή Ομόνοια.

 

To Top