ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης σε Κυζερίδη: «Σε περιμένει μια θέση στον Άρη»

Ήταν ένα μεσημέρι, έντονα φορτισμένο συναισθηματικά… Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις για το “γιατί”. Ο Νίκος Κυζερίδης βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από αρκετά χρόνια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Άρη με την Θύελλα Φιλώτα.

Ο πρώην αρχηγός του Άρη αφού συνομίλησε με πρώην συμπαίκτες του και φιλάθλους της ομάδας, στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο τελευταίος είχε ένα θερμό εναγκαλισμό με τον Κυζερίδη και στη συνέχεια κουβέντιασαν για την κατάσταση του 44χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος δίνει τη μάχη για τη ζωή.

«Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την προσπάθεια που κάνεις. Θα το εκτιμώ για μια ζωή» φέρεται να είπε ο Κυζερίδης στον Καρυπίδη, με τον τελευταίο να απαντά:

«Κανείς δεν σε ξέχασε. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει ότι έχεις προσφέρει. Η πόρτα του Άρη θα είναι για πάντα ανοιχτή για σένα.  Θα είμαι πάντα δίπλα σου».

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ενημέρωσε τον Κυζερίδη για την απόφαση που πήρε και έχει να κάνει το γεγονός ότι όταν τελειώσει τις θεραπείες που κάνει στη Γερμανία και όλα πάνε καλά τότε θα αναλάβει ενδεχομένως πόστο μέσα στην ομάδα.

Βέβαια, όλα είναι ανοιχτά, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Κυζερίδης ζει μόνιμα στη Γερμανία και η ενδεχόμενη επιστροφή του θα περάσει από χίλια κύματα…

 

To Top