ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Είμαστε Άρης και θα παλέψουμε με τον κόσμο μας! Η ομάδα θα ενισχυθεί”

Την πίστη του ότι ο Άρης θα σταθεί στο ύψος της ιστορίας και του ονόματος του, αναγνωρίζοντας ότι το εμπόδιο του Ολυμπιακού είναι υψηλό μετά την κλήρωση στο κύπελλο Ελλάδας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο PRESSARIS, ο Θόδωρος Καρυπίδης.

“Όλοι θέλαμε μια πιο βατή κλήρωση σε αυτή τη φάση, μια και είναι στις φιλοδοξίες μας να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν στον θεσμό του κυπέλλου” ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι: «Ρεαλιστικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά και εμείς είμαστε ο Άρης και ως Άρης πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση».

Ο Καρυπίδης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη σημειώνοντας ότι: «Περιμένω στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ένα γεμάτο γήπεδο και είμαι βέβαιος ομάδα και κόσμος θα παλέψουμε δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Έχουν λείψει από τον κόσμο μας τέτοια παιχνίδια, τα οποία πέρα από την αντικειμενική δυσκολία τους, αποτελούν πόλο έλξης»,

ενώ έστειλε το μήνυμα για τον βασικό στόχο που είναι η άνοδος: «Για εμάς προέχει τώρα το παιχνίδι με τα Χανιά, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Μετά θα έχουμε τον χρόνο για να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό και τα δυο παιχνίδια».

Τέλος έδωσε το στίγμα για την έναρξη του νέου έτους και την αγωνιστική θωράκιση της ομάδας, μέσα από τις μεταγραφές του χειμώνα. «Ο κόσμος του Άρη να είναι σίγουρος ότι θα γίνουν μεταγραφές. Ξέρουμε, το βλέπουμε ποιες είναι οι θέσεις που χρειάζεται ανάγκη, δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες επαφές και η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που πρέπει για την επίτευξη του στόχου μας, την επιστροφή του Άρη στη Σούπερ λίγκα», όπως τόνισε.

 

To Top